13. sajam privrede Tešanj 2017

Poštovani,

Izuzetna nam je čast obavjestiti Vas da će Udruženje/Udruga privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj od 18.05. do 21.05.2017. godine organizovati 13. sajam privrede Tešanj 2017, koji će se održati na lokalitetu Kraševo bb – Carina. 

Primarni cilj Sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih investicija u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da preraste u jedan od najznačajnijih domaćih sajmova. Naravno, uspješna formula koja je utvrđivana tokom jedanaest prethodnih Sajmova neće se promijeniti ni ove godine te će se i ovaj put okupiti veliki broj domaćih poslovnih subjekata, ali istovremeno i značajan broj domaćih i stranih investitora te privrednika. Također, očekujemo značajnu posjetu, ali i podršku inostranih diplomatskih predstavništava, inostranih poslovnih udruženja te neizostavno predstavnika svih nivoa domaće vlasti.

Vidljivost Sajma u očima učesnika, posjetilaca i medija rasla je iz godine u godinu, te privlači puno više interesa javnosti, što je prednost ne samo za imidž Sajma, već i za sve sponzore koji se odluče da nas podrže.

Stoga Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite u svojstvu pratnera, odnosno da date Vašu sponzorsku podršku 13. sajmu privrede Tešanj 2017 i na taj način budete u centru pažnje, okruženi donosiocima poslovnih i investicionih odluka, liderima iz privrednog života i medijima, tj. pozivamo Vas da iskoristite ovu odličnu priliku kako bi ciljanoj publici demonstrirali svoja rješenja i ekspertizu.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju i nadamo se Vašem prisustvu na Sajmu, a u nastavku možete pronaći spisak sponzorskih paketa koji su Vam na raspolaganju.

Protokol/Agenda 13. Sajma Privrede